Veelgestelde vragen

FAQ


Wat betekend PRE-ORDER?

Bij een aantal producten staat vermeld: PRE-ORDER. Dit zijn de producten die op order besteld worden, deze artikelen zijn veelal bestsellers en zijn zeker het wachten waard!
Een dergelijke bestelling wordt op dezelfde manier verwerkt als een gewone bestelling. Het enige verschil is dat de levertijd wat langer kan duren vergeleken met de producten die op voorraad zijn. (De gemiddelde levertijd is 1- 3 weken, tot een max. van 5 weken)
De langere levertijd is afhankelijk van de snelheid van onze leverancier, douane en PostNL tot het punt dat wij de bestelde items ontvangen in het magazijn. De risico's of kosten zijn uiteraard altijd voor onze rekening.
Wij verzenden je item nog diezelfde dag wanneer het in ons magazijn aankomt. Hiervan ontvang je een bericht. Een dag later kun je de bestelling thuis verwachten. (met postNL briefpost of pakketpost) Zo kunnen wij altijd een ruim assortiment blijven aanbieden!


Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling?
Er wordt altijd een bevestigingsmail verstuurd na het afronden van een bestelling. Helaas komt het nog wel eens voor dat bij bepaalde mailboxen deze e-mail wordt tegengehouden door de spamfilter. Check je ongewenste e-mail en mocht de mail ook daar niet instaan kunnen wij proberen handmatig een bevestiging te sturen, mail hiervoor even naar info@webstash.nl

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
De uitgebreide informatie vind je bij de verzend en levertijden onderaan op de site. De status van je bestelling kun je zien wanneer je inlogt op je account. Wanneer de bestelling verzonden wordt ontvang je van te voren altijd een automatische mail. Je hebt de bestelling dan doorgaans een dag later in huis.

Ik heb nog geen pakketje ontvangen, hoe kan dat?
Het zou kunnen dat je de bestelling hebt gereserveerd (met een levertijd van 1 tot 4 weken). Als dit het geval is staat dat bij de productomschrijving. Wij zijn in dat geval afhankelijk van derden (zoals leverancier en postnl) wanneer het item precies in ons magazijn arriveert. Bij de verzend en levertijden onderaan op de site vind je hierover meer informatie. Mocht je twijfels hebben kun je ook altijd even mailen naar onze klantenservice.

Ik heb een blog en wil graag een review schrijven, gratis producten ontvangen of een andere samenwerking aangaan, kan dat?
Af en toe doen wij aan samenwerkingen met bloggers. Dit ligt een beetje aan de hoeveelheid tijd en budget die we op dat moment vrij kunnen maken.
Omdat we dit soort vragen erg vaak krijgen en helaas niet zoveel gratis producten voor reviews of winacties kunnen weggeven, maken wij hierin een selectie.
Wanneer je meer dan 500 volgers hebt op je blog kun je altijd vrijblijvend contact opnemen via info@webstash.nl om een samenwerking door te spreken.
Je mag sowieso altijd even mailen voor de mogelijkheden, maar houdt rekening met bovenstaande om teleurstellingen te voorkomen


Van wat voor leer zijn de tassen en jackets gemaakt die webstash aanbied?

PU Leder

Het is mogelijk dat je op zoek bent naar een lederen tas of jas, eentje vindt en dan ziet: gemaakt van PU-leder. Het materiaal lijkt heel erg veel op leer, maar het heeft niet de geur van leer. Maar wat is PU-leder eigenlijk en is dat dan ook echt leer?

PU is een afkorting van PolyUrethaan en PU-leder is een imitatieleer dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Het is daarom niet raar dat het verwarrend is om te bepalen of de tas gemaakt is van echt leer. Tassen gemaakt van PU-lederd komt veel voor. In dit materiaal is een leernerf verwerkt. Het is bijna niet van echt te onderscheiden. PU-leder is dus een synthetische samenstelling en dit materiaal bevat 100% geen dierlijke stoffen.

Waarom PU leder?

  • PU-leder is  sterk
  • PU-leder kan in sommige gevallen mooier zijn dan 100% rundleder soorten in de minder kwalitatieve categorie. .
  • PU-leder is kleurvast, heeft geen littekens of brandmerktekens. Alle tassen gemaakt van dit materiaal zijn qua uiterlijk gelijk.
  • PU-leder is eenvoudig te onderhouden en daardoor ook makkelijk schoon te maken. Je hoeft niet bang te zijn voor kringen na bijvoorbeeld een flinke regenbui.
  • PU-leder is betaalbaar materiaal, waardoor de prijs van een tas in een aantrekkelijke segment gecategoriseerd kan worden
Onderhoud

Tassen die gemaakt zijn van  PU-leder zijn vrij eenvoudig te onderhouden. Het is raadzaam om je te reinigen met een vochtige (microvezel)doek. Hardnekkige vlekken kan je verwijderen met vochtige doek samen met groene zeep. Denk er wel om dat je het goed naspoelt met lauw water.