GRATIS VERZENDING BOVEN DE €75,- ⚡️ LEVERING BINNEN 1-2 WERKDAGEN 💌

Over WebStash

Jouw outfit, mijn liefde

WebStash is opgericht uit liefde voor kleding, maar vooral de kick die ik, Grea, altijd beleef bij het vinden van de juiste outfit voor de dag of feestje. Ik gun iedere vrouw om zelfverzekerd de deur uit te gaan. Het gevoel bij het verlaten van de spiegel dat je de hele wereld aankan? Herken jij dit? Laat bij deze zoektocht nou juist hier ons avontuur beginnen.

Say hello to your new STASH! Waar staat STASH nu eigenlijk voor!? Voorraad, voorraad die wij voor jullie klaarleggen, maar ook de voorraad die jij in je kledingkast hebt om het juiste setje te kiezen. Elke keer zijn we enorm trots wanneer we foto’s en berichtjes van klanten ontvangen in een WebStash outfit. Advies nodig? Gezellig, laat het ons weten! Hier krijgen wij energie van. Samen met jou opzoek, naar wat jou de zelfverzekerde ‘kick’ geeft. Online, maar je wordt met open armen ontvangen.

Als ik terugkijk naar 2013 is WebStash enorm gegroeid. Van een kamertje van 10m2 in 2013, naar een eigen kantoor en magazijn in 2019. Hierna ging het hard, heel hard! Onze STASH nam het hele kamertje over en hierdoor waren we snel klaar voor de volgende stap. 2022 Is een belangrijk jaar voor ons, een gloednieuw pand in Reek, inclusief shooting ruimte en genoeg ruimte voor alle STASH. Alles onder 1 dak, zodat WebStash alles zelf in handen heeft, om jou de perfecte online shop ervaring te geven.

 
Liefs,

Grea
Adres/informatie webshop & showroom:

Webstash
Radmakerstraat 16
5375CC Reek

KVK nummer: 85979309
Rekeningnummer: NL42RABO0189767383
BTW-identificatienummer: NL004178766B19

Openingstijden showroom:
Op aanvraag via info@webstash.nlHeb je een vraag?
Kijk dan eerst of deze bij de helpdesk beantwoord wordt. Zo niet? stuur dan een mailtje naar: info@webstash.nl

WebStash musthaves webshop © 2024
      Aantal Totaal
{{ product.name }}
{{ product.attributes.attribute.title }}: {{ product.attributes.attributeValue.title }}
{{ moneyFormat((product.price * 1.21) * product.quantity) }}
Kortingscode ({{ coupon().code }}) {{ moneyFormat(totalDiscount * -1) }}
Verzendkosten {{ moneyFormat(shippingTotal) }}
Transactiekosten {{ moneyFormat(transactionCosts) }}
Voeg nog {{ moneyFormat(priceLeftUntillFreeShipping) }} toe voor gratis verzending! Je hoeft geen verzendkosten te betalen!
Totaalprijs {{ moneyFormat(total) }}
Geen producten gevonden.