⚡ Making women happy since 2013 ⚡ Unieke en betaalbare trends ⚡ Gratis verzending vanaf €75,- ⚡ Items uit de MEGASALE mogen niet retour gestuurd worden

Over WebStash

WebStash
WIE BEN IK?

Gedreven door de passie voor fashion en mijn achtergrond in marketing ben ik, Senya, in februari 2013 gestart met mijn eigen bedrijf Webstash.

Destijds is de webshop opgestart naast mijn studie en na hard werken is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle online shop voor fashion en accessoires voor (jongvolwassen) vrouwen.

WAT DOE IK?

Het leukste aan het runnen van Webstash vind ik de ontwikkeling en groei die het heeft doorgemaakt, dat geen dag hetzelfde is, en dat door het runnen van een eigen bedrijf je de vrijheid hebt om te doen wat je het allerleukste vindt.

Zo ben ik dagelijks bezig met social media, advertenties en campagnes opzetten, nieuwe collecties inkopen, klantenservice en natuurlijk de items verzenden naar klanten. Super hectisch soms, maar ik vind die veelzijdigheid heerlijk.

Gezien wij per week honderden klanten blij maken met hun bestelling, zijn wij in 2019 verhuisd naar ‘t Handelshuys in Uden.

Daar hebben wij meer ruimte, een inspirerende omgeving en zitten we onder een dak met het pakketpunt en andere enthousiaste ondernemers.

Continue zijn wij bezig om de website en het assortiment zo leuk en aantrekkelijk mogelijk te maken. Heb je tips voor ons? Stuur dan een mailtje naar: info@webstash.nl
Kantoor/post-adres (geen bezoekadres):

Webstash
Udenseweg 2
5405 PA Uden
KVK nummer: 57058008
Rekeningnummer: NL96RABO0318108275
BTW-identificatienummer: NL001172300B63Heb je een vraag?
Kijk dan eerst of deze bij de helpdesk beantwoord wordt. Zo niet? stuur dan een mailtje naar: info@webstash.nl

WebStash musthaves webshop © 2020 / Ontwikkeld door Spicy Coding
      Aantal Totaal
{{ product.name }}
{{ product.attributes.attribute.title }}: {{ product.attributes.attributeValue.title }}
{{ moneyFormat((product.price * 1.21) * product.quantity) }}
Kortingscode ({{ coupon().code }}) {{ moneyFormat(totalDiscount * -1) }}
Verzendkosten {{ moneyFormat(shippingTotal) }}
Transactiekosten {{ moneyFormat(transactionCosts) }}
Nog {{ moneyFormat(priceLeftUntillFreeShipping) }} voordat je bestelling gratis wordt verzonden! Je hoeft geen verzendkosten te betalen!
Totaalprijs {{ moneyFormat(total) }}
Geen producten gevonden.