Retourneren


Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer! Bij WebStash heb je de mogelijkheid je bestelling via postNL terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst.

SALE artikelen, oorbellen, en cosmetica mogen niet retour gestuurd worden.


Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de pakbon en een ingevuld -> retourformulier <- naar onderstaand adres:
VIA POSTNL

WebStash
Promenade 72
5401GM Uden
The Netherlands

 

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / paypalrekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de betelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

Houd er rekening mee dat WebStash retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Bij het annuleren van de bestelling voordat de verzending plaatsgevonden heeft, (pre-order) zal enkel het bedrag van het product teruggestort worden. Eventuele verzendkosten worden in rekening gebracht omdat door WebStash kosten gemaakt zijn voor betaling en administratie. (dit is tevens om misbruik te voorkomen)

Hoe kan ik een artikel omruilen?

Wil je een item omruilen, omdat de kleur of maat niet goed is? Geen probleem, volg onze normale retourprocedure maar geef op de pakbon of op een apart bijgesloten briefje aan welk item je wit ruilen en voor welke maat en/of kleur. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen tegen een ander artikel van dezelfde prijs.


Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Neem binnen 5 werkdagen (1 week) contact op met info@webstash.nl, op werkdagen zorgen wij binnen 24 uur voor een passende oplossing.