Retourneren

Hoe retourneer ik mijn bestelling?
Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer! Bij WebStash heb je de mogelijkheid je bestelling via postNL terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst.  Je ontvangt dan je aankoopbedrag terug op je rekening.

--------------

BADKLEDING
Omdat het lastig is om de maten van badkleding goed in te schatten geven wij passend maatadvies. Wil je weten welke maat je het beste kan kiezen? Neem dan een kijkje in onze helpdesk of via deze directe link: https://www.webstash.nl/helpdesk/maten-advies/welke-maat-bikini-heb-ik-nodig/49


Passen van de badkleding graag met ondergoed aan. BADKLEDING MAG NIET RETOUR GESTUURD, MAAR WEL GERUILD WORDEN.
Je ontvangt ter waarde van het aankoopbedrag van de badkleding een tegoedbon, vrij te besteden in de webshop (je mag dus ook een kledingstuk of accessoire kiezen)
Badkleding met vlekken nemen wij niet retour. Alle badkleding wordt voor de zekerheid gereinigd bij ontvangst, zodat je altijd een hygiënisch exemplaar ontvangt. 
Om deze reden kunnen wij de bikini's niet retour nemen, maar mag je i.v.m. de maat wel een ander model of maat badkleding uitzoeken.


De volgende items mogen niet retour gestuurd worden.  Mail ons even voor je retourneert, wanneer je twijfelt.


--------------

Retour aanvraag indienen
Log in op je account en klik in het menu op `Retouren`. Hier kun je je bestelling aanklikken en vervolgens de producten die je retour wilt sturen aanvinken. Door dit te doen wordt er een retourformulier voor je aangemaakt dat je daarna direct terugvindt in je account onder het kopje: 'Retouren'. Daar kun je deze downloaden/uitprinten. Dit formulier stuur je samen met de producten naar ons terug. (je ontvangt hier geen mailtje van).

Wanneer je retour door WebStash ontvangen is, ontvang je hiervan een bericht per mail. Het bedrag zal uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort worden op de (bank)rekening / paypalrekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Mocht je de betaling of het mailtje niet binnen 5 dagen ontvangen hebben, stuur ons dan even een mailtje. Wellicht hebben we je retour niet goed ontvangen of is er wat anders mis. We kunnen je pakketje dan traceren met de track en tracecode (bewaar deze goed). Zo kunnen we ervoor zorgen dat je altijd binnen 14 dagen je retourbetaling terugontvangt.

Houd er rekening mee dat WebStash retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief eventuele labels en verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items of artikelen met een vreemde geur worden niet retour genomen. Hierdoor ontstaat voor ons waardevermindering en de schade zal dan voor rekening van de klant zijn.

Is het bovenstaande van toepassing bij ontvangst? Heb je bijvoorbeeld een verkeerd of defect artikel ontvangen? Laat het ons dan snel mogelijk (bij voorkeur dezelfde dag) weten via info@webstash.nl. Dit om misverstanden te voorkomen!

Zowel de kosten, als het risico van verzenden zijn bij een retour voor rekening van de klant! Vraag bij het postkantoor dus om een track en tracecode, zodat je in geval van verlies een bewijs hebt. Bewaar deze tot het moment dat je de retourbetaling van ons ontvangen hebt. Om kosten te besparen kan het item indien mogelijk als brievenbuspakje i.p.v. standaardpakket verstuurd worden. Een track en tracecode geeft geen wettelijk bewijs van ontvangst. Wil je er helemaal zeker van zijn dan retourneren goed gaat? dan adviseren wij het pakketje verzekerd terug te sturen.

Hoe kan ik een artikel omruilen?
Wil je een item omruilen, omdat de kleur of maat niet goed is? Geen probleem. Volg dan de retourprocedure (je ontvangt van dat item het geld retour) en plaats opnieuw een bestelling.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?
Neem zo snel mogelijk contact op met info@webstash.nl, op werkdagen proberen wij binnen 24 uur voor een passende oplossing te zorgen.

WebStash musthaves webshop © 2019 / Ontwikkeld door Spicy Coding
      Aantal Totaal
{{ product.name }}
{{ product.attributes.attribute.title }}: {{ product.attributes.attributeValue.title }}
{{ moneyFormat((product.price * 1.21) * product.quantity) }}
Kortingscode ({{ coupon().code }}) {{ moneyFormat(totalDiscount * -1) }}
Verzendkosten {{ moneyFormat(shippingTotal) }}
Transactiekosten {{ moneyFormat(transactionCosts) }}
Nog {{ moneyFormat(priceLeftUntillFreeShipping) }} voordat je bestelling gratis wordt verzonden! Je hoeft geen verzendkosten te betalen!
Totaalprijs {{ moneyFormat(total) }}
Geen producten gevonden.