Geen zorgen over je order, we're running business as usual! 💥 Ietsjes vertraging op de levertijd.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren in Nederland?

Het is erg makkelijk om een retouraanvraag te doen. Log in op je account en klik in het menu op `Retouren`. Hier kun je je bestelling aanklikken en vervolgens de producten die je retour wilt sturen aanvinken. Door dit te doen wordt er een retourformulier voor je aangemaakt die je daarna direct terug vindt in je account onder het kopje; 'retouren'.  Daar kun je deze downloaden/uitprinten. Dit formulier stuur je samen met de producten naar ons terug. (je ontvangt hier geen mailtje van)

nieuwe retouraanvraag

Adres: 
Webstash
Udenseweg 2 K17
5405 PA Uden
(deze informatie vind je ook op de pakbon en het retourformulier)

Wanneer je retour door WebStash ontvangen is ontvang je hiervan een bericht per mail. Het bedrag zal binnen 5 werkdagen teruggestort worden op de (bank)rekening / paypalrekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Mocht je de betaling niet binnen 5 dagen ontvangen hebben, stuur ons dan even een mailtje. Wellicht hebben we je retour niet goed ontvangen of is er wat anders mis. Je kunt je pakketje dan traceren met de track en tracecode. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je altijd binnen 14 dagen je retourbetaling terug ontvangt.

Houd er rekening mee dat WebStash retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief verpakkingen worden teruggestuurd. (Niet ieder product bevat een label) Beschadigde en/of gebruikte items of artikelen met een vreemde geur(rook/parfum) worden niet retour genomen. Hierdoor ontstaat voor ons waardevermindering en de schade zal in dat geval voor rekening van de klant zijn.

Is het bovenstaande van toepassing bij ontvangst? Heb je bijvoorbeeld een verkeerd of defect artikel ontvangen? laat het ons dan zo snel mogelijk weten via onderstaande button.

  Contact 

Dit om misverstanden te voorkomen!

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retour voor rekening van de klant! Vraag bij het postkantoor dus om een track en tracecode zodat je in geval van verlies een bewijsje hebt. Bewaar deze tot het moment dat je de retourbetaling van ons ontvangen hebt. Om kosten te besparen kan het item indien mogelijk als brievenbuspakje i.p.v. standaard pakket verstuurd worden

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van je retour via brievenbuspost is dus op eigen risico.

 

WebStash musthaves webshop © 2020 / Ontwikkeld door Spicy Coding
      Aantal Totaal
{{ product.name }}
{{ product.attributes.attribute.title }}: {{ product.attributes.attributeValue.title }}
{{ moneyFormat((product.price * 1.21) * product.quantity) }}
Kortingscode ({{ coupon().code }}) {{ moneyFormat(totalDiscount * -1) }}
Verzendkosten {{ moneyFormat(shippingTotal) }}
Transactiekosten {{ moneyFormat(transactionCosts) }}
Nog {{ moneyFormat(priceLeftUntillFreeShipping) }} voordat je bestelling gratis wordt verzonden! Je hoeft geen verzendkosten te betalen!
Totaalprijs {{ moneyFormat(total) }}
Geen producten gevonden.