Geen zorgen over je order, we're running business as usual! 💥 Ietsjes vertraging op de levertijd.

Wat zijn de kosten voor retourneren? (NL)

Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico bij de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. We raden je aan om via PostNL brievenbuspakket te werken. (voor Nederland) De kosten hiervoor zijn €3,80. Dit is een goedkopere optie ten opzichte van de reguliere pakketpost van PostNL, dit is €6,95. Meer tarieven en informatie vind je hier: Info PostNL

Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van je retour via post is op eigen risico. Verzeker je pakketje wanneer je 100% zeker wilt zijn dat er niets mis kan gaan.

Woon je in de buurt van Uden? Dan mag je het retour ook kosteloos afgeven bij het Businesspunt van PostNL aan de Udenseweg 2 (t Handelshuys). PostNL verzorgd de inkomende (en uitgaande) post voor Webstash. Graag vermelden dat het een pakketje voor Webstash is.

 

WebStash musthaves webshop © 2020 / Ontwikkeld door Spicy Coding
      Aantal Totaal
{{ product.name }}
{{ product.attributes.attribute.title }}: {{ product.attributes.attributeValue.title }}
{{ moneyFormat((product.price * 1.21) * product.quantity) }}
Kortingscode ({{ coupon().code }}) {{ moneyFormat(totalDiscount * -1) }}
Verzendkosten {{ moneyFormat(shippingTotal) }}
Transactiekosten {{ moneyFormat(transactionCosts) }}
Nog {{ moneyFormat(priceLeftUntillFreeShipping) }} voordat je bestelling gratis wordt verzonden! Je hoeft geen verzendkosten te betalen!
Totaalprijs {{ moneyFormat(total) }}
Geen producten gevonden.